petek, 19. julij 2024
POIŠČI

NOVICE

sreda, 26. november 2014 ob 00:00, ogledov: 7763

Popravek razpisa »Planinska koča Zlatorogove transverzale ponosa 2015«

Objavil(a): Matej Ogorevc
Pivovarna Laško in Planinska zveza Slovenije objavljata razpis za »Planinsko kočo Zlatorogove transverzale ponosa 2015.«

Komisija v zasedbi predstavnikov Planinske zveze Slovenije in Pivovarne Laško bodo izmed vseh do vključno 28. novembra 2014 prijavljenimi planinskimi kočami izbrala devet planinskih koč, ki bodo v letu 2015 gostile dogodke Zlatorogove transverzale ponosa (v nadaljevanju ZTP 2015) ter s tem sodelovale v zbiranju sredstev za lokalno planinsko društvo, ki upravlja s kočo.

Glavni kriteriji izbora:

  • Nahaja se v slovenskem sredogorju in je planinska koča II ali III kategorije,
  • družinam in/ali okolju prijazne,
  • družinam prijazna planinska pot do koče,
  • omogočen dostop s prevoznim sredstvom za potrebe prevoza potrebne opreme, rekvizitov itd.,
  • obogatitev programa dogodkov ZTP 2015 s predstavitvijo lokalnih turističnih posebnosti,
  • transparenten namen porabe zbranih sredstev.
     
POPRAVEK: Prvotni glavni kriteriji so vsebovali določbo, da mora planinska koča posedovati certifikat Družinam prijazna planinska koča ali Okolju prijazna planinska koča. Seveda pa temu ni tako. Za napako se iskreno opravičujemo in vabimo vse zainteresirane, da se prijavijo na razpis za izbor planinskih koč Zlatorogove transverzale ponosa!

Prijavitelj je lahko planinsko društvo, ki upravlja oz. je lastnik planinske koče ali najemnik planinske koče s soglasjem planinskega društva in v njihovem imenu.

Prijava
Prijavni obrazec, ki ga najdete v prilogi spodaj, z morebitnimi prilogami oddajte po elektronski pošti na naslov gremovhribe@pivo-lasko.si najkasneje do petka, 28. novembra 2014, do 14. ure. Upoštevali bomo le popolno izpolnjene obrazce z vsemi potrebnimi podatki.

Prijavno dokumentacijo lahko oblikujete tudi po svoje, vendar pazite, da ohranite vse vsebinske elemente, točke in podatke.

Fotografije ali morebitna druga slikovna ali zvočna gradiva ustrezno označite in skrčite na primerno velikost (max 5 MB).

Dodatne informacije
Ob morebitnih nejasnostih, vprašanjih ali dodatnih info smo vam z veseljem na voljo na naslovu gremovhribe@pivo-lasko.si ali telefonu 01 566 25 88.

Prilogi:
DOC Prijavni obrazec (28 kB)
PDF  Razpis (463 kB)

PZS_znak_napis_desno_2_m gremo_v_hribe_2 logo_pivovarna_lasko_m

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino