nedelja, 26. maj 2024
POIŠČI

NOVICE

ponedeljek, 15. september 2014 ob 00:00, ogledov: 7010

Najbolj priljubljena planinska koča je Valvasorjev dom

Planinsko društvo Radovljica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
V poletni akciji časopisa Nedelo in Planinske zveze Slovenije »Najbolj priljubljena planinska koča« ste obiskovalci slovenskih planinskih postojank za najbolj priljubljeno izbrali Valvasorjev dom pod Stolom. Izbran je bil izmed 52 ostalih planinskih koč, ki so se letos potegovale za laskavi naslov Najbolj priljubljene planinske koče.
Izbira je bila za marsikoga težka, saj vse koče, ki so sodelovale v tekmovanju Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo, že pregovorno ponujajo prijazno postrežbo, izvrstno domačo hrano in urejeno okolico. Poleg tega se vse koče ponašajo vsaj z enim izmed dveh certifikatov Planinske zveze Slovenije. To sta certifikata Družinam prijazna planinska koča in certifikat Okolju prijazna planinska koča.

Nedelova ekipa, skupaj s predstavniki Planinske zveze Slovenije, bo oskrbniškemu osebju Valvasorjevega doma pod Stolom, s katerim upravlja Planinsko društvo Radovljica, podelila plaketo in lepo nagrado.

Nedelo in Planinska zveza Slovenije

Uredništvo Nedela je skupaj s Planinsko zvezo Slovenije organiziralo akcijo IZBERIMO NAJBOLJ PRILJUBLJENO PLANINSKO KOČO tudi letos. V 2012 in 2013 je bila izbrana Koča na Dobrči. PZS in Nedelo se zahvaljujeta vsem planincem in bralcem Nedela, ki so glasovali in sodelovali v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014.

  
PZS_znak_Napis_desno2m700 Nedelo_logo

 ------------------------------

Povezane novice:
- Nedelo in PZS: Iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014
- Akcija: Iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2014
- Za naslov najbolj priljubljene planinske koče v letu 2014 se bori le še 5 postojank

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino