ponedeljek, 11. december 2023
POIŠČI

NOVICE

torek, 12. avgust 2014 ob 00:00, ogledov: 6382

Razpis za najem planinskega doma na Kališču

Planinsko društvo Kranj | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Kranj vabi vse zainteresirane, da oddajo ponudbo za najem Planinskega doma na Kališču. V ponudbi navedite kratek življenjepis s poudarkom na izkušnjah s področja dela na planinskih postojankah in vizijo upravljanja Planinskega doma na Kališču v prihodnosti.
PD Kranj daje Planinski dom na Kališču v najem za dobo od 2 do 5 let (točno obdobje bo določeno ob končnem dogovoru), in sicer od 1. 10. 2014 dalje. Nezavezujoče ponudbe pošljite do 5. 9. 2014, do 24. ure na elektronski naslov pdkranj@pzs.si.

Planinski dom na Kališču je odprt preko celega leta. Od 15. 6. do 15. 9., je dom predvsem prehodna koča planincev na poti proti Storžiču, ostali del leta pa so redni obiskovalci predvsem člani Kluba ljubiteljev Kališča - Kljuke ter posamezni pohodniki, pa za vikende in praznike.

Po prejetju nezavezujočih ponudb bo PD Kranj s kandidati organiziral ločene pogovore. Z najresnejšimi bosta nato sledila ogled postojanke in končni pogovor.

Za vse dodatne informacije, potrebne za oblikovanje ponudbe, lahko predhodno zaprosite na zgoraj navedeni elektronski naslov.

PDF Razpis za najem Planinskega doma na Kališču ( 175 KB)

Planinski pozdrav!

Tine Marenče,
predsednik PD Kranj

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino