ponedeljek, 11. december 2023
POIŠČI

NOVICE

sreda, 2. julij 2014 ob 00:00, ogledov: 4239

Novo regijsko, turistično in naravovarstveno središče na Bledu - Infocenter Triglavska roža Bled

Ob začetku poletne turistične sezone je Občina Bled v sodelovanju z Javnim zavodom Triglavski narodni park (TNP) in Turizmom Bled v prostorih TNP na Ljubljanski cesti 27 na Bledu odprla vrata regijskega turističnega in naravovarstvenega središča za potrebe turistične destinacije Bled, celotne Gorenjske, Triglavskega narodnega parka ter predstavitve območij NATURA 2000. S tem Gorenjska uresničuje koncept sonaravnega razvoja turizma, TNP pa širi mrežo informacijskih središč.

Infocenter Triglavska roža Bled želi pritegniti s svojo podobo, prepričati z vsebino in ponudbo celotne Gorenjske ter ozaveščati obiskovalce za spoštovanje gorske narave.

Z dokončanjem leto dni trajajoče prenove so pritlični in kletni prostori uprave TNP ob vstopu na Bled dobili novo podobo, vsebino in privlačnost. V sodobnem središču za obiskovalce so na 700 m2 urejeni skupen informacijski pult Turizma Bled, Gorenjske in Triglavskega narodnega parka, stalna razstava, večnamenski prostor, multimedijska dvorana, trgovina in okrepčevalnica z lokalnimi proizvodi.

Celotno sporočilo za javnost je v pripetem dokumentu in na spletni strani Triglavskega narodnega parka na povezavi tukaj.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino