nedelja, 26. maj 2024
POIŠČI

NOVICE

sreda, 11. januar 2023 ob 00:00, ogledov: 1181

Usposabljanje za načelnike | razpis

Objavil(a): Ana Suhadolnik
V mesecu marcu 2023 bomo izvedli usposabljanje za načelnike. Vsi mladi, ki vas zanima, kako voditi mladinski odsek, kako organizirati tabor, kako pripraviti finančni načrt in kako pripraviti kvalitetne prijave na razspise, vabljeni, da se udeležite tridnevnega suposabljanja, ki vam bo dalo to znanje.
Vodenje mladinske organizacije zahteva poznavanje vsebinskih okvirov dela z mladimi in veščine s področja dela z ljudmi, zakonodaje in upravljanja s finančnimi viri. Ker se tega v Mladinski komisiji zavedamo, pripravljamo usposabljanje za načelnike oz. mlade, ki so se z dosedanjim delom v mladinskih odsekih in planinskih društvih že izkazali in so pripravljeni sprejeti nove organizacijske izzive.

KDAJ IN KJE?
Usposabljanje bo potekalo od petka, 3. 3. popoldne, do nedelje, 5.3. 2023, na koči Planina nad Vrhniko.

KOLIKŠNA JE CENA USPOSABLJANJA?
Cena znaša 80 €.

KOMU JE USPOSABLJANJE NAMENJENO?
Ciljna skupina so udeleženci med 18. in 30. letom starosti, vabljeni pa so tudi vsi ostali, katerih želja je prevzemanje dodatne odgovornosti pri mladinskih dejavnostih v matični ali krovni planinski organizaciji, ali pa v društvu že opravljate vlogo načelnika MO.

KDO BO VODIL USPOSABLJANJE IN KAJ BO VSEBINSKO ZAJEMALO?
Pri izvedbi šole bodo sodelovali nekateri najvidnejši akterji Mladinske komisije, Planinske zveze Slovenije in sorodnih organizacij. Z izkušnjami bodo poskušali svoje znanje približati mladim in jim nekoliko olajšati proces učenja. Udeležba je priložnost za pridobivanje poznanstev, ki jih bo moč unovčiti pri nadaljnjih projektih. Usposabljanje je smiselno nadaljevanje neformalnega izobraževanja tistih mladinskih voditeljev, ki jih zanima projektno in organizacijsko vodenje.

KJE SE PRIJAVIM?
Zaradi kakovosti izvedbe tečaja je število mest omejeno.
Prijave zbiramo preko spletnega obrazca do 18. 2. 2023 oziroma zapolnitve mest.
Če je plačnik usposabljanja planinsko društvo, morate v obrazec za prijave naložiti tudi podpisan in ožigosan obrazec (priloga).

VEČ INFORMACIJ?
Več informacij na nacelnik.mkpzs@gmail.com.

Se vidimo!
Mladinska komisija

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino