petek, 21. junij 2024
POIŠČI

NOVICE

četrtek, 9. julij 2015 ob 09:00, ogledov: 5085

Oddajte glas za naj planinsko kočo 2015

Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinska zveza Slovenije in Planet Siol.net vabita h glasovanju za najbolj priljubljeno planinsko kočo v Sloveniji.

V Sloveniji je več kot 178 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki nudijo zavetje ter pomagajo obnoviti energijske zaloge, ki pri grizenju v kolena običajno poidejo še hitreje kot v dolini, kar pomeni, da je izbor precejšen. Zaradi lažje izvedbe glasovanja smo seznam planinskih koč nekoliko skrčili.

V prvem krogu lahko tako glasujete za eno od 59 koč, ki imajo vsaj enega od certifikatov Družinam prijazna planinska koča oz. Certifikatom okolju prijazna koča ali pa imajo vgrajeno čistilno napravo.

Prvi krog glasovanja poteka od 6. julija do 9. avgusta 2015, v katerem boste najprej izbrali 10 koč, ki so vam najbolj pri srcu. Slednje se bodo za laskavi naslov Naj planinske koče 2015 udarile še v drugem krogu. Osvojila pa ga bo tista, ki bo zbrala največ vaših glasov.

Za vašo Naj planinsko kočo lahko glasujete na portalu Planet Siol.net, z vsakim oddanim glasom pa sodelujete tudi v tedenskem nagradnem žrebanju. Nagrade prispevata Planinska zveza Slovenije in Planet Siol.net. Vsak teden lahko tako osvojite:

Akcija Naj planinska koča 2015 bo potekala od 6. julija pa vse do 8. septembra 2015. Ker brez vaše pomoči seveda ne bo šlo, vas vabimo, da za svojo najljubšo planinsko kočo oddate svoj glas.

Vabljeni k glasovanju za vašo Naj planinsko kočo!

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino