petek, 21. junij 2024
POIŠČI

NOVICE

torek, 30. junij 2015 ob 14:00, ogledov: 15670

Poletni planinsko družinski tabor - razpis

Objavil(a): Matej Ogorevc
Za vse družine z otroki ali tete in strice z nečaki ali babice in dedke z vnuki ali …
Mladinska komisija PZS vas v sodelovanju s Planinskim učnim središčem Bavšica vabi na
 
Poletni »planinsko družinski« tabor v PUS Bavšica

Kdaj: Zbor najmlajših udeležencev in njihovih malo starejših spremljevalcev bo v soboto, 15. avgusta do kosila, zaključili bomo pa v torek, 18. avgusta po kosilu.
 
Kje: Gostovali bomo v Planinskem učnem središču Bavšica, ki se nahaja v istoimenski dolini blizu Bovca. Objekt je idealen za izvedbo našega programa, v kuhinji se vedno nahaja kuharica ali dve, ki bo oz. bosta za nas pripravljali slastne obroke. Za in pred hišo pa se razprostira ogromno prostora za naše vragolije - v primeru dežja, pa nam bo prav prišla velika jedilnica ali družabni prostor podmornica na podstrešju. Ne smemo pa niti pozabiti na prelepo gorsko kuliso, ki nam bo ponudila številne zanimive gorske korake in doživetja.
 
Nastanjeni bomo v sobah za 2 - 12 oseb (posteljnino si prinesete sami),  stranišča in kopalnica pa so skupni.
 
Prehrana: zajtrk, kosilo, večerja, sadje in pijača ves čas na razpolago
 
Program bo prilagojen predšolskim otrokom, ki radi hodijo, raziskujejo, se igrajo in zabavajo ter spoznavajo nove prijatelje. Seveda so dobrodošle tudi družine s starejšimi otroki. Glede na sestavo skupine, bomo program prilagodili.
Da se bomo na taboru že dobro spoznali in da igra ne bo trpela, bomo organizirali tudi spoznavni izlet, predvidoma se bomo na pot odpravili 18. julija 2015.
 
Cena: 90 € za odraslo osebo (nečlani planinskih društev 110 €); otroci nad 4. letom starosti pa 50 € (nečlani PD 60 €). Cena vključuje trikrat spanje in polni penzion ter eno dodatno kosilo.
 
Prijave najkasneje do 13. julija 2015 pri vodji tabora Mateji Komac na elektronskem naslovu matejakomac@gmail.com ali na telefonski številki 041 922 168.
 
O vseh podrobnostih našega taborjenja (natančen program ipd.) boste prijavljeni obveščeni po zaključku sprejemanja prijav.

Kako smo se imeli spomladi na podobnem taboru pa si lahko pogledate v spodnji galeriji ali pa si preberete v prispevek na spletni strani MK PZS.

Lepo vabljeni v našo planinsko družbo!

Fotogalerija

 Mateja Komac

 Mateja Komac1 / 11

 Mateja Komac2 / 11

 Mateja Komac3 / 11

 Mateja Komac4 / 11

 Mateja Komac5 / 11

 Mateja Komac6 / 11

 Mateja Komac7 / 11

 Mateja Komac8 / 11

 Mateja Komac9 / 11

 Mateja Komac10 / 11

 Mateja Komac11 / 11

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino