petek, 21. junij 2024
POIŠČI

NOVICE

torek, 12. maj 2015 ob 11:35, ogledov: 6842

Alpe kot inovativna priložnost za mlade

Objavil(a): Matej Ogorevc
Cipra mladinski svet Slovenije, ki deluje v okviru mednarodne organizacije za varstvo Alp CIPRA International, organizira ekskurzijo z naslovom "Alpe kot inovativna priložnost za mlade".
Dvodnevna ekskurzija bo potekala 22. in 23. maja 2015. Zbrali se bomo v Ljubljani, nato pa skupaj nadaljevali pot proti zahodu, v Čadrg, od tam pa nazaj proti Ljubljani.
 
Namen ekskurzije je ozavešcanje mladih o trajnostnem načinu življenja. Širše območje Alp želimo predstaviti kot prostor, kjer lahko uresničujemo svoje ideje. Na ekskurziji bomo obiskali ljudi, ki so ob upoštevanju smernic trajnostnega razvoja našli svoj potencial in inovativno priložnost ter so zgradili uspešne zgodbe. Ker spodbujamo trajnostni način življenja se bomo na pot odpravili "trajnostno", torej z javnim prometom (tako z vlakom kot avtobusom in upamo da tudi malce peš). Stroški prevoza, namestitve in hrane so kriti iz projekta "Youth Alpine Dialogue - Alpski dialog med mladimi". Za povračilo potnih stroškov do kraja srečanja (Ljubljana) prosimo, da shranite originalni račun vozne karte. 
 
Prijavo pošljite do četrtka, 14. maja 2015, na elektronski naslov: cyc.slovenia@cipra.org ali k.glojek@gmail.com ali sabec.eva@gmail.com. ob prijavi navedete vrsto obroka, ki vam ustreza (mesni, vegetarijanski) in morebitne alergije povezane s hrano. Število mest je omejeno.
 
Za potrebe fotografske delavnice boste potrebovali fotoaparat (zadostuje tudi fotoaparat na mobilnem telefonu) Vabimo mlade, dijake, ki jih zanima trajnostna mobilnost in kako živeti čimbolj trajnostno ter mlade, ki želijo spoznavati mlade v prijetnem okolju naših Alp.
 
DOC Prijavnica (105 MB) 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino